Påsættere – Professionelle Avezu extensions påsættere i København, Odense, Esbjerg og resten af Danmark. 

Hos AVEZU finder du ubetinget danmarks bedste sikkerhed for en positiv oplevelse før under og efter køb af extensions. 
Vi anbefaler kun frisører og extensionister med god erfaring til at få lavet extensions. 

Billig påsætning af extensions

Vi arbejder tæt sammen med påsætterne om, at levere dig det bedste resultat. Derfor vil du også opleve kvalitet, ensartet arbejde og høj service når du vælger en AVEZU godkendt extensionist eller frisør
Herunder ser du blot nogle af de dygtige extensionister i extensions påsætning i København, Esbjerg, Kolding, Odense og mange flere.. Allerede nu kan de hjælpe dig igang med en positiv extensions oplevelse.

Sådan bestiller du en påsætter

Kontakt os på mail info@avezu.dk , for oplysninger omkring en påsættere i dit område eller ved spørgsmål omkring påsætning. Så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning nær dig.
 
KONTAKT OS HER

Extensions påsætning Jylland

BYNAVNPROFESSION
AaborgHelleExtensionist
ÅrhusShalirExtensionist
RandersDinnieExtensionist
ÅrhusHeleneFrisør/Extensionist
ÅlborgKristinaExtensionist
Nordjylland/ÅrhusDortheFrisør/Extensionist
FrederikshavnSophieFrisør/Extensionist
Aars/HimmerlandConnieExtensionist
EsbjergTinaFrisør
EsbjergLisaExtensionist
EsbjergChristinaExtensionist
EsbjergMariaExtensionist
Hjørring/HirtshalsAnn-BrittExtensionist

Extensions påsætning Odense & Fyn

BYNAVNPROFESSION
OdenseAnjaExtensionist
Fyn/SvendborgKathrineExtensionist
Svendborg/FynStineExtensionist

Extensions påsætning Sjælland

BYNAVNPROFESSION
FrederiksbergMallaFrisør/Extensionist
BrønshøjLea-shannaFrisør/Extensionist
HelsingørLindaFrisør/Extensionist
SlagelseMalouzFrisør/Extensionist
HillerødJetteExtensionist
FrederiksværkLouiseExtensionist
HillerødMieExtensionist
Stor Kbn./VærløseSaschaExtensionist
KøgeStineExtensionist
GlostrupLouiseExtensionist
HvidovreAnn ChristineExtensionist
RingstedMiaFrisør/Extensionist
BYNAVNPROFESSION
København KSaimaExtensionist
Rudsvedby/SjællandMetteExtensionist
Nykøbing FalsterLouiseExtensionist
Hvidovre/Kbh.HelleExtensionist
StorKbn./SkovlundeNataschaExtensionist
Hillerød/omegnTennaExtensionist
LollandPiaExtensionist
Haslev/ Lolland/ sydsjællandMalouExtensionist
GræstedPernilleExtensionist
Greve og omegnRikkeExtensionist
KøbenhavnDitteExtensionist
Frederiksberg/København C TiticaExtensionist

Extensions påsætning Tyskland

BYNAVNPROFESSION
FlensburgWinnieExtensionist

Få påsat hair extensions af professionelle påsættere 
Går du og drømmer om at skabe et forførende look med langt, fyldigt hår? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har igennem årene både leveret og påsat extensions på tusindvis af glade kunder rundt omkring i hele landet.

Vi samarbejder udelukkende med Danmarks førende specialister inden for påsætning af hair extensions, og du kan derfor vide dig sikker på et ensartet resultat af høj kvalitet, når du benytter dig af en AVEZU godkendt påsætter. Vores påsættere har erfaring med mange forskellige påsætningsmetoder, så uanset om du foretrækker flette/sy metoden, Easy weft, Micro bond extensions, Clips on, Tape extensions, Hot fusion extensions eller Cold fusion extensions, så er der hjælp at hente her. 

Hvorfor vælge en professionel til påsætning af extensions?
Vores professionelle påsættere har mange års erfaring og kender til de nyeste teknikker og metoder inden for branchen. De sørger jævnligt for at forfine deres teknikker, og sætter en ære i at holde et vågent øje med udviklingen i branchen i både ind- og udland. Ydermere forstår de vigtigheden i at sætte sig ind i den enkelte kundes ønsker og behov for således at kunne tilpasse påsætningsmetoden herefter. 

Skulle du være blot det mindste i tvivl om, hvilken form for hair-extensions, som vil syne mest naturligt i dit hår, så står vores dygtige påsættere selvfølgelig klar til at vejlede dig. De har mange års erfaring med påsætning af extensions, og de ved derfor, hvilke extensions og påsætningsteknikker, som egner sig bedst til forskellige hårtyper. Vi kvinder er nemlig velsignet med vidt forskelligt hår og afhængig af, om du har langt/kort, krøllet/glat eller fint/tykt hår vil påsætningsmetoden variere. 

Du kan således vide dig sikker på at få et smukt og naturligt slutresultat, når du allierer dig med af en af vores mange dygtige påsættere. Ydermere kan du være sikker på, at dit eget hår ikke tager unødvendig skade, da vores påsættere sidder inde med en faglige viden, som gør dem i stand til at opfylde samtlige af de kriterier, som skal til for at opnå det perfekte resultat – et resultat, du kan nyde godt af i lang tid såfremt, du husker at pleje dit hår rigtigt.

Typiske påsætningsmetoder 

Der findes mange forskellige påsætningsmetoder, og det kan ofte være svært som forbruger at finde hoved eller hale i de mange teknikker og dermed vide, hvilken man bør vælge for at sikre sig en fantastisk hårpragt. For at gøre det nemmere for dig at vælge, har vi herunder fremhævet nogle af vores mest anvendte påsætningsmetoder samt fremgangsmåder. 

  • Hot fusion extensions: her varmes små keratintotter fast
  • Clip on: hår-trenser med små clips sys på. 
  • Cold fusion extensions: klemmes på ved hjælp at små microringe.
  • Flettemetoden: her sys maskinsyet hairextensions-trenser ind i håret.
  • Tape extensions: her tapes to baner sammen omkring en tynd stribe hår.

Vores dygtige påsættere mestrer samtlige teknikker, så uanset hvilken en, du beslutter dig for, kan en af vores påsættere være behjælpelige. 

Hvor finder du en AVEZU godkendt extensions-påsætter?

Vi samarbejder med frisør- og extensionssaloner i hele landet, så uanset om du er på udkig efter en, som kan stå for din extensions-påsætning i Jylland, på Fyn eller Sjælland, så er du kommet til det helt rette sted. Vi udvælger nøje de saloner, vi samarbejder med, da vi udelukkende ønsker at præsentere vores kunder for erfarne påsættere, hvis arbejde vi kan stå inde for. Du kan derfor altid vide dig sikker på en positiv oplevelse før, under og efter påsætningen, når du benytter dig af en AVEZU godkendt salon. 

Herunder finder du en liste over samtlige af de saloner, vi samarbejder med, og som du derfor trygt kan sætte din lid til næste gang, du ønsker at få sat nye extensions i. Her er du altid i trygge hænder og så endda til fordelagtige priser.