Perfekt make-up? Dinair air brush make-up er svaret!

Perfekt make-up? Dinair air brush make-up er svaret – Uden parabener

Dinair kittet består af en lille kompressor, som også er i en rejsevenlig størrelse, hvor man fylder makeup væskerne ned i en lille tragt. Kompressoren kan anvendes med forskellige niveauer af tryk, alt efter hvilken makeup du skal bruge.


Dinair airbrush makeup er en relativ ny form for makeup i Danmark, men har eksisteret i over 30 år i USA.

Med Dinair kan du både lægge den perfekte foundation/blush og du kan udforske dine evner til at lægge en perfekt øjenskygge. Der findes utallige farver med og uden glimmer og make-uppen kan også bruges som mascara.


Perfekte og ens øjenbryn med Dinair UDEN at tegne dem op selv?

Det problem klares let med stencils (skabeloner) fra Dinair, så du blot holder skabelonen op ved brynet og sprøjter make-up væsken på. 

Dinair har flere make-up linjer. Dinair Glamour er en fin og holdbar make-up og fås i et kæmpe udvalg af farver inden for foundation og øjenskygge. Det er en vandbaseret make-up uden parabener som giver en let til medium dækning.
Colair radiance er en nyere serie af Dinair make-up som er rig på farvekorrigerende pigmenter og derfor behøver du ikke ret mange dråber af denne make-up, da pigmenterne er helt fantastiske. Makeuppen er vandafvisende og designet til en længere og bedre holdbarhed. Giver en let til fuld dækning.

Dinair Paramedical og Colair Xtreme er to linjer inden for airbrush makeup som kan bruges til at dække acne, pigmentfejl, ar og Colair Xtreme kan bruges til at dække tatoveringer med en holdbarhed på 48+ timer.

Intet er umuligt med Dinair!


Hvordan kommer jeg i gang med Dinair makeup?

AVEZU forhandler andet end blot hår extensions og du kan finder en masse lækre Dinair produkter på shoppen. 

Der findes forskellige former for startkit som alle indeholder en kompressor og de mest basale farver, men hvor de større kits også indeholder flere forskellige farver. Alle kits leveres i make-up tasker fra Dinair.

Du kan købe Dinair Personal Basic, som er for dig, der vil starte stille ud og lære at lægge en smuk og fejlfri foundation. Startsættet kommer med en Pro Lite Kompressor, 3 foundation farver – du vælger din hudfarve, hvorefter du vil modtage 3 farver som passer til netop din type hudfarve – samt en moist and dewy moisturizer som tilfører fugt til din hud. 


Den næste startpakke du kan finde på shoppen er Dinair personal Pro, som passer til dig, som ikke vil nøjes med en perfekt foundation. Startsættet indeholder en pro kompressor, som er en bedre kompresssor end pro lite som også er en super god kompressor. 

Du modtager 4 foundation farver som også passer til din hudfarve, yderligere modtager du 4 Dinair Glamour farver (de mest populære) som kan bruges til at øve dine øjenskygge evner. Du får en moist and dewy moisturizer som tilfører fugt til din hud, en intro DVD, rensevæske og øjenbryns- og øjenskyggeskabeloner. 


Tips til optimalt brug af din airbrush maskine

Det er alt afgørende for en perfekt makeup, at airbrush maskinen bliver renset ordentligt, til det anbefaler vi rensevæsken som kan købes lige her, hvor du også kan finde en rensebeholder til overskydende væsker:

Find Dinair airbrush makeup glamour foundation her https://www.avezu.com/tilbehoer-til-extensions/dinair-airbrush-makeup

Find Dinair airbrush makeup glamour øjenskygger her  https://www.avezu.com/tilbehoer-til-extensions/dinair-airbrush-makeup


For at undgå, at din airbrush stopper til eller stopper med at sprøjte med jævne sprøjt, anbefaler vi, at kompressoren først tændes, når den skal bruges og slukkes når den ikke bruges. Ellers risikerer du, at væsken størkner og sprøjtefunktionen svækkes. 

AVEZU tilbyder snart en primer på shoppen, som er perfekt før brug af din airbrush. Primeren indeholder en solfaktor 40 og er vandresistent i op til 80 minutter. Giver en jævn farve i huden ved bl.a. uren hud, soreasis og udliner linjer og store porer i ansigtet. Kan bruges uden yderligere makeup til en let makeup i sommervarmen. Det anbefales, at man altid bruger en primer inden brug af sin makeup, så du får en jævn og holdbar makeup. 

Her ses nogle før/efter billeder efter brug af Dinair airbrush make-up.

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger