Persondatapolitik

Persondatapolitik 

Den dataansvarlige er AVEZU og er den eneste som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. 

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varerne til dig. Personoplysningerne registreres hos AVEZU og opbevares i fem år (grundet Bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Oplysninger afgivet til AVEZU videregives/sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos AVEZU, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven – og henvendelse i forbindelse hermed rettes til AVEZU via email til info@avezu.dk