Pleje til dine hår extensions

Pleje til dine hår extensions – Hvordan plejer jeg mit nye hår extensions bedst?

Hårpleje guide til dine hår extensions 

Det kræver tid og omtanke at have flot hår extension. Man skal huske at have hair extensions kræver extra meget pleje, da håret er dødt- sagt på den måde, at det ikke får næring fra hårsækkene længere. Lige netop derfor er det et “must” at dine hair extensions får den rette pleje og opmærksomhed samt tålmodighed som det kræver. Hvis du ikke plejer dine hårextensions, vil det forkorte hårets glans og levetid væsentlig. Det vil derefter blive tørt og kruset, samt filtre mere end normalt.
For at pleje dit hår rigtigt, og for at være dækket af AVEZU hår “garantien”, skal du følge denne anvisning fuldt ud.

Før påsætning af AVEZU hair extension

 • Det anbefales at vaske håret inden påsætning af hår extensions, i en rensende shampoo, så det er helt nyvasket og fri fra fedt. – Håret skal være helt tørt, inden påsætning af extensions.

Efter påsætning af AVEZU’s hårextension 

 • Vask ikke håret de første 2 dage, efter du har fået påsat hair extension.
 • For at sikre dig den bedste oplevelse med dine extensions, har AVEZU en speciel serie der er udviket til hår extensions, der forlænger levetiden på dit hår.
 • Friser håret igennem før du vasker det. 
 • Vask håret hver 2-3 dag.
 • Vask håret med strygende bevægelser nedad.
 • AVEZU Balsam/ conditioner skal bruges ved hver hårvask. Påføres mindst 5 cm fra punkterne/banerne, da punkterne ikke kan tåle balsam eller kur.
 • Brug jævnligt AVEZU´s deep treatment hårkur, bruges 2 gange i ugen, hvor du lader den sidde i min. 30 minutter og gerne længere.
 • Brug Avezu balsam efter hver hårvask, som gør det blødt om nemmere at rede ud. Serum+ kan både bruges i vådt og tørt hår.
 • Red håret 2-4 gange dagligt, med AVEZU specielle hårextensions børste.
 • Red altid håret nedefra og op.
 • Sørg for at tørre dine bondings godt efter hårvask (de er mest udsatte i våd tilstand).
 • Brug altid serum silkedråber efter styling.
 • Red dit hår, kom serum silkedråber i, og lav en fletning, hver nat inden du skal sove.
 • Gå ikke i seng med vådt hår, da det slider på Hair extension og dit eget hår.
 • Flet altid håret når du skal sove, svømme eller dyrke sport.

Vores hår extensions hårpleje serie er desuden fantastisk til dit eget hår uden hair extensions, da den er udviklet på skønhedsbranchens mest nærende og fugtgivende ingredienser. Med Avezu’s hair extensions hårpleje produkter opnår du et styrket, mere glansfuldt og silkeblødt hår.
Serien er specielt udviklet uden salt og sulfater og derfor egnet den sig utroligt godt til tør eller meget sart hovedbund.

Glattejern og føntørre
Brug ikke stylingprodukter nær dine bondigs. Du må gerne føne dit hår, men sørg for der ikke blive for varmt ved bondings/banerne. 
Glatjern slider og tører håret ud på længere sigt, dette er på eget ansvar. Produkterne som er speciel udviklet til extension, kan købes på AVEZU´s shop. 

Farvning af extensions

Det anbefales ikke at farve hårextensions. 
Årsag: Selve håret kan blive åbent og porrøst, og kemikalierne i farven kan ødelægge punkterne.
Vælger du at farve håret, anbefales det ikke at lysne håret, men kun mørkere farver. AVEZU garanti forsvinder når du vælger at farve håret.

Vigtigt at undgå
Varme og forkert pleje er de hyppigste årsager til at en hairextension enten bliver ødelagt eller falder af. 
Brug inden form af stylingprodukter nær dine bondings. Pas på med varme direkte og tæt ved punkterne. Undgå også i håret: Saltvand, klorvand, farve og for høj varmebelastning! Da det kan udtørre håret. Brug altid AVEZU serum silkedråber efter styling.
At vaske dine hår extensions med hovedet nedad.
At filtre rundt i håret under vask, men kram shampoo, hårkur og balsam forsigtigt ind i det påsatte hår.
Undgå at skylle håret i for varmt vand, da det udtørre håret, også dit eget hår. Slut gerne af med køligt vand, da det vil lukke håret, og gøre det mere glansfuldt.

Gode råd til dine hår extensions

 • Ved badeferie er det en god ide altid at bruge solbeskyttende hårprodukter og kom godt med Avezu balsam i håret, både inden og efter badning. 
 • Brug altid Avezu  Extension hårbørste med naturhårs svinebørster, så den ikke rive i håret, og skåner dit og extensions håret.
 • Extensions håret er mere tilbøjeligt til at fintre når det er snavset, eller hvis der er for meget plejemiddel i, og ligeledes ved høj luftfugtighed eller tørhed.
 • Det påsatte extensions hår får ikke fugt, ilt eller næring fra hårrodderne (hovedbunden) som ens eget hår, det skal derfor tilføres manuelt jævnligt. Derfor er Avezu´s hårkur, balsam og Serum+ utrolig vigtigt for at holde dit hair extensions smukt.
 • Alt extensions der er lyst eller krøllet har gennemgået en større kemisk proces end det mørke og glatte hår.

Holdbarhed af dine hår extensions

Tape on hair håret holder op til 7 måneder til 1 år. (Ved brug af AVEZU´s produkter)
Hot fusion / nail hair systemet holder 2-6 måneder. (Kun ved brug af AVEZU´s produkter)
Skin weft tape on hair håret skal rykkes op, efter der er gået 8 uger.

Udtagning af hårextension

 • Kom AVEZU´s skånsomme remover fjerner på dine bondings/baner. – Knus dem med en flad tang. – Nuller dem derefter forsigtigt ud med fingrene. Efter totterne/banerne er fjernet anbefales du at vaske dit hår grundigt. Brug gerne AVEZU’s kur og et godt tips er, at rede håret med kam mens kuren sidder i. Remover+ til skænsom aftaning af dine extensions.

AVEZU´s Garanti
AVEZU giver som en af de eneste leverandør på markedet, garanti på alt hår købt i shoppen, når du har brugt AVEZU´s produkter. De første 2 måneder efter køb af hår og AVEZU hårplejepakke er du således sikret fuld tilfredshed. Du kan finde hårplejeprodukterne her

Hot fusion Extensions / nail hair systemet holder min. 3-4 måneder, afhængig af hvor hurtigt dit eget hår vokser.

Der vil naturligt falde en tot af engang imellem. 
Tape on of håret kan efter rette pleje, tages af og på efter ønske i 8 – 12 måneder.

Hvis holdbarheden ikke lever op til dette, sendes håret ind til laboratoriet. Her vil håret bliver undersøgt grundigt, og der træffes afgøres om i hvilket omfang der bør ydes erstatning. 

Erstatning
Der ydes erstatning ved fejl i hår samt fejl i påsætningspunktet. 
Der ydes ikke erstatning ved mangel på pleje, og brug af andre produkter end fra AVEZU, overdreven brug af varme, farvning, klor, skum, alkohol, filtning forårsaget af manglende udfrisering.

God fornøjelse!