Professionelle frisørsakse og artikler hos Avezu

Vidste du at vi hos Avezu har et stort udvalg af professionelle frisør sakse og artikler ?


Vil du vide mere, så læs med her !
Hos Avezu arbejder vi ud fra at hver en påsætning skal være professionel om det er hos dig selv eller hos en professionel frisør salon.


Laver du selv hair extensions kan du let få den professionelle stemning med det rette tilbehør. 

Et klippeslag til kunderne, eller professionelt frisør nakkespejl så kunden kan se resultatet bagfra uden at skulle vride nakken af led med et almindeligt spejl giver hurtigt en mere professionel tilgang til påsætningen


Tilbehør til påsætning af hår extensions

Vi sælger også alt i tilbehør til en professionel påsætning af hair extensions. I Avezu shoppen finder du alt lige fra micro rings med silicone, til professionelle spidskamme og klemmer, til frisør bælge tasker og sakse for perfekt tilklipning
Vores sakse er specielt udviklede til at kunne klippe præcist og efterlade perfekte resultater. Takket være de skarpe blade er du sikret spidser på håret der ikke flosser og spalter.


Få hjælp til at finde den helt rigtige hårfarve til dine hair extensions

For at få det helt perfekte farve match kan du købe Avezu’s egen farvering. Med den professionelle farvering finder du hurtigt og præcist det mix af farver du ønsker, farveringen indeholder nemlig farveprøver så du kan holde dem op til dit eget, eller kundens hår og derved finde den perfekte tone til dine nye hair extensions.

Står du og skal bestille her og nu og har du ikke farveringen, kan du med fordel tage et kig på vores Avezu farvekort som er tilgængelig på vores shop. Her finder du vores store udvalg af farver inden for hår extensions, i forstørrede billeder så du lettere kan se og vurdere farven inden du bestiller.


Værktøj til extensions hårpåsætninger

Hos Avezu forhandler vi også en lang række værktøj til påsætningen af extensions hvad enten det er hot fusion, cold fusion, tape on and off, Ezy weft, eller flette metoden dine hair extensions skal påsættes med. 

Du finder også skabeloner til hotfusion extensions metoden og, selvfølgelig har vi også tråd og elastiksnor hvis du skal påsætte hair extensions med flettemetoden. Du finder også trensenåle som er specielt udviklet til at kunne sy hair extensions trenserne på hurtigt og præcist, pakken indeholder 3 forskellige nåle så du selv kan prøve dig frem til hvilken slags der fungrere bedst for dig og dine påsætninger.


Skånsom aftagning af dine hair extensions

Med Avezus egen remover væske kan du let og enkelt aftage dine hår extensions hvis de er sat på med tape on and off metoden, hot fusion, eller ultralyd, også kendt som ultra sonic metoden. 
Følg anvisningen på flasken for skånsom aftagning af dine hair extensions.

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger