Sådan aftager du dine hair extensions korrekt

Hvor vigtigt er det af aftage sine hair extensions korrekt ?

Det er utrolig vigtigt at du får aftaget dit extensions hår korrekt ! 
Du har sikkert allerede hørt om hvor vigtigt det er at finde en påsætter der kan lave metoderne helt efter bogen, når du skal have påsat dine nye hair extensions ? Lige så vigtigt som påsætningen er at man også får dem aftaget korrekt.

Man kan fristes til selv at pille sine hot fusions extensions ud når man alligevel lige sidder i sofaen og har hænderne i håret.
Eller at opløse keratinen meduautoriserede væsker som ikke er skabt til at aftage en lim som keratin.
Forkert aftagning kan medføre hårtab, skallede pletter eller sågar permanent skallede pletter hvis du hiver selve hårrødderne med ud !

Den originale remover væske fra Avezu

Hos avezu anbefaler vi vores originale remover væske til alle mtoder så som: Ultra sonic, hot fusion og tape on and off.
Vores specielt udviklede removervæske er udviklet til at kunne opløse selv dem mest hårdføre lim og hvis du følger anvisningen er du sikret en optimal aftagning af hair extensions i alle metoder.
Find removeren til aftaning af dine extensions her

Har du fået hår extensions påsat med flettemetoden ? altså trensehår der er syet på en lille tynd fletning langshovedbunden, så skal du gå til din nærmeste påsætter eller frisør for at få dem aftaget. Fletningen skal løsnes lige så stille og redes godt igennem efterfølgende så dit hår får de mest optimale betingelser for at komme sig.

Når du skal aftage dine Ezy Weft hår extensions eller cold fusion hair extensions, skal det gøres med samme tang som du håret bliver påsat med. når microringene skal løsnes skal de blot presses modsatte ved end da de blev påsat, derefter vil ringen automatisk åbne sig og ringet kan stille og rolig trækkes af.

Husk at pleje håret før, under og efter hair extensions

Både når du har extensions på men også når du har dine hair extensions taget af for at holde en pause, er det vigtigt at du husker at pleje det. Hos Avezu anbefaler vi vores Hårplejeserie som er spræng fyldt med lækre og eksklusive ingredienser så som olie fra selve macadamia nødden. Ud over det er avezu’s hårpleje produkter fri for salt og sulfater som er med til at udtørre både hår og hovedbund – netop derfor kan Avezu’s hårplejeserie også sagtens bruges af folk med sart eller tør hovedbund. Vores produkter er dybdenærende og går ind og virker i hårets kerne for at få den optimale effekt.

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger