Skader Hair extensions mit eget hår?

Hair extensions – Skader extensions mit eget hår?

Vi hører ofte spørgsmålet i forbindelse med at få lavet hairextensions ” skader det mit eget hår?”

Nej, Hairextensions skader ikke dit eget hår, MEN, der er forskellige påsætningssystemer der er fordelagtige alt efter hårtype og ønske. Mange får lavet extentions for at få fylde eller længere hår, men det er selvfølgelig meget vigtigt når man får lavet hairextensions påsætning om det enten er flettemetoden, cold fusion, hot fusion eller easy weft metoden, at det vigtigste er at det bliver lavet af en professionel påsætter eller extensionist som er uddannet i hårextensions, så man er sikker på det bliver lavet korrekt, så skader det ikke ens eget hår. Men man påregner et lille hårtab når det extensions håret skal ud igen. Primært fordi der sidder en masse løse hår blandt ens eget, som er en helt naturlig del af fældningsprocessen, der på én gang falder af.


Bestil tid til Hairextensions påsætning og få nyt look

Hairextentions kan fås i mange længder, farver og former. Derudover kan man vælge mellem ægte og uægte hår, og de to slags hår skal ind imellem behandles forskelligt. Vi har dygtige påsættere i det meste af danmark vi henviser til. Du kan læse her. Hos Avezu sælger vi 100% hairextensions remy hår i bedste kvalitet.


Må jeg bruge glattejern i mit hairextentions?

Glattejern, krøllejern og føntørrer har efterhånden sin faste plads i enhver kvindes samling af stylingredskaber. Og heldigvis behøver de ikke at komme i gemmekassen blot fordi du får hairextentions – i hvert fald ikke, hvis håret er ægte. Du skal dog være forsigtig ved samlingerne, altså der hvor dine extensions bliver fastgjort til dit eget hår. Vi fraråder dog at man bruger varmeredskaber over 185 grader hverken i dit eget hår eller extensions hår. Da det udtører både dit eget hår eller hair extensions håret. 

Oprettet i Populære Af Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger