Dinair Airbrush Makeup

Dinair Airbrush makeup giver et naturligt og flot resultat.

Vi har et bredt udvalg af airbrush makeup hos Avezu. Få den perfekte makeup med Dinair airbrush makeup. 

Du kan finde alt til makeuppen lige fra concealer, foundation, rensevæske, øjenskygger, rouge, blush, eyeliner og makeup til bryn. Med airbrush makeup kan du opnå et fuldendt udtryk, hvor der lægges vægt på et flot og naturligt resultat, som fremhæver dine fordele og skjuler de små urenheder og lignende.

23 vare(r)
Eyeliner og Øjenbryn - Blonde
Eyeliner og Øjenbryn - Light Smoke
Glamour Øjenskygge - Silver
23 vare(r)

Få den perfektt makeup med Dinair airbrush makeup

Dinair Airbrush makeup fra Avezu er anderledes fra traditionel makeup, hvor man f.eks. smører foundation på huden, idet man med airbrush makeup i stedet sprayer en let tåge af makeup på huden. Dette sikrer dig et naturligt udtryk, hvor makeuppen lægger sig pænt og jævnt på huden uden at skabe løbere eller klumpe sammen. På denne måde undgår du forskelle og ujævnheder i din makeup. 

 

Airbrush makeup er perfekt til dækning af rødme, pigmentpletter & urenheder


Hvis du leder efter makeup, som er ideel til dækning af rødme, pigmentpletter, urenheder eller lignede, men som samtidig skal være behagelig at have på, så er airbrush makeup det perfekte valg. 
Hvis du har behov for vejledning i hvilke produkter du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. 
Du kan også tilmelde dig et af vore kurser, som giver dig viden om hvordan du påfører den perfekte airbrush makeup


Forskellen på Colair og Glamour foundation fra Dinair airbrusk makeup

Dinair’s Glamour makeup er den originale makeupserie, som blev udviklet til at lægge en perfekt makeup. Denne serie som er vandbaseret, uden parabener og vandafvisende giver en flot makeup som ikke smitter af. Giver en let til medium dækning

- Colair makeup er en ny serie af makeup, som er rig på farvekorrigerende pigmenter. Det er kun nødvendigt med meget få dråber af denne makeup, da den er fantastisk pigmenteret. Makeuppen er vandafvisende og designet til en endnu bedre holdbarhed. Giver en let til fuld dækning.


Foundation når det er bedst!


Hos Avezu ved vi at foundation er basen for enhver god og flot makeup. Derfor tilbyder vi dig en foundation, som giver dig et naturligt og fejlfrit look, hvor der samtidig er lagt vægt på, at vores foundation skal passe til alle hudtyper. Du kan blandt de to typer foundation finde den nuance, som passer til din hudtone, så du opnår et resultat, der er tilpasset dig.
- Dinair’s Glamour makeup er den originale makeupserie som blev udviklet til at lægge en perfekt makeup.
Denne serie, som er vandbaseret, er uden parabener og samtidig vandafvisende. Den giver en flot foundation som ikke smitter af. Du får en let til medium dækning.


Colair makeup er en ny serie af airbrush makeup og denne foundation er rig på farvekorrigerende pigmenter. Det er kun nødvendigt med meget få dråber af denne foundation, da den er fantastisk pigmenteret. Makeuppen er vandafvisende og designet til en endnu bedre holdbarhed. Du får en let til fuld dækning. 
Uanset hvilken af de to typer foundation du vælger, så kan du være sikker på et naturlig og dækkende resultat.

Hvis du har spørgsmål til valg af foundation ønsker vejledning, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75 19 18 91 eller på mail info@avezu.dk. – Du kan også finde os i chatten her på shoppen.