Dinair Airbrush Makeup

Dinair Airbrush makeup giver et naturligt og flot resultat.

Vi har et bredt udvalg af airbrush makeup hos Avezu. Få den perfekte makeup med Dinair airbrush makeup. 
Airbrush Make up er en HD make up, det vil sige at makeuppen er udviklet og sammensat specielt efter at det er beregnet til High Definition - netop derfor er det ekstremt brugt på skuespillere, til fotoshoots, tv og på de røder løbere verden over - og nu er Dinair Airbrush makeup altså også tilgængelig for dig som forbruger i Danmark - Få en
fejlfri og fløjlsblød hud som stjernerne.

23 vare(r)
Eyeliner og Øjenbryn - Blonde
Eyeliner og Øjenbryn - Light Smoke
Glamour Øjenskygge - Silver
23 vare(r)
 

Dinair Airbrush make up er det seneste nye fra USA og er allerede blevet et kæmpe hit blandt superstjernerne !

-Dinair produkterne fri for parabener, silicone, alcehol, og talk.


Skift dine beskidte makeup-pensler up med Dinair Airbrush Makeup

Den ultra lette forstøvning gør at makeuppen lægger sig på en fuldstændig anden måde end når der arbejdes med pensler på huden.

Døjer du med uren hud ?
Så kan det også være en íde at skifte dine gamle pensler og make up ud med Dinair Airbrush make up. De fleste skænker ikke deres pensler den store opmærksomhed, heller ikke når det gælder rengøringen heraf!Det betyder at du sammen med den make up du påfører også kører de gamle bakterier fra dine børster med ind i huden. Med airbrush får du en steril makeup da du ikke har kontakt med selve makeuppen før den rammer din hud.

Dinair airbrush - ideel til alle hudtyper

Dinair Airbrush makeup er udviklet på en vandbaseret formel som gør den fantastisk i brug på alle hudtyper. Desuden er alle Dinair's produkter yderst velegnet til allergikere på grund af deres nænsomme indhold.

Dinair Airbrush makeup giver et naturligt og flot resultat.

Vi har et bredt udvalg af Dinair´s airbrush makeup og tilbyder også kurser i den perfekte anvendelse af airbrush makeup. 
Du kan finde alt til makeuppen lige fra concealer, foundation, rensevæske, øjenskygger, rouge, blush, eyeliner og makeup til bryn. 
Med airbrush makeup kan du opnå et fuldendt udtryk, hvor der lægges vægt på et flot og naturligt resultat, som fremhæver dine fordele og skjuler de små urenheder og lignende.


Foundation - Forskellen på Colair og Glamour foundation fra Dinair.

Dinair’s Glamour makeup er den originale makeupserie, som blev udviklet til at lægge en perfekt makeup. Denne serie som er vandbaseret, uden parabener og vandafvisende giver en flot makeup som ikke smitter af. Giver en let til medium dækning.

Colair makeup er en ny serie af makeup, som er rig på farvekorrigerende pigmenter. Det er kun nødvendigt med meget få dråber af denne makeup, da den er fantastisk pigmenteret. Makeuppen er vandafvisende og designet til en endnu bedre holdbarhed. Giver en let til fuld dækning.


Foundation fra Dinair når det er bedst!

Hos Avezu ved vi at foundation er basen for enhver god og flot makeup. Derfor tilbyder vi dig en foundation, som giver dig et naturligt og fejlfrit look, hvor der samtidig er lagt vægt på, at vores foundation skal passe til alle hudtyper. Du kan blandt de to typer foundation finde den nuance, som passer til din hudtone, så du opnår et resultat, der er tilpasset dig.


Dinair’s Glamour makeup er den originale makeupserie som blev udviklet til at lægge en perfekt makeup.

Denne serie, som er vandbaseret, er uden parabener og samtidig vandafvisende. 
Den giver en flot foundation som ikke smitter af. Du får en let til medium dækning.

Colair makeup er en ny serie af airbrush makeup og denne foundation er rig på farvekorrigerende pigmenter. Det er kun nødvendigt med meget få dråber af denne foundation, da den er fantastisk pigmenteret. Makeuppen er vandafvisende og designet til en endnu bedre holdbarhed. Du får en let til fuld dækning. 


Vi finder en foundation farve der passer perfekt til dig !
Uanset hvilken af de to typer foundation du vælger, så kan du være sikker på et naturlig og dækkende resultat. Hvis du har spørgsmål til valg af foundation ønsker vejledning, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75 19 18 91 eller på mail info@avezu.dk. – Du kan også finde os i chatten her på shoppen.


Hvorfor er Dinair airbrush makeup bedre?

Dinair´s makeup er vandafvisende, silikonefri, uden parabener og er ikke testet på dyr. Makeuppen bliver sprayet på huden som en fin ”tåge” du bestemmer selv hvor dækkende din makeup skal være. Resultatet er en let, perfekt og næsten usynlig makeup som holder hele dagen.

 

Før og efter billeder af Dinair airbrush makeup - Nemt og flot makeup på ingen tid

 

Her under kan der ses før og efter billeder, ved brug af Dinair Airbrush Makeup fra Avezu.com

Dinair airbrush makeup

Hurtigere
Det kræver ikke meget øvelse at lægge din foundation, allerede efter få gange vil du være helt tryg ved det. Hvis du ser den medfølgende DVD vil du hurtigt kunne lægge både foundation, øjenskygge, blush og eyeliner.

Længere holdbarhed med Dinair airbrush makeup

Dinair makeup er specielt designet til at holde længere, den smitter ikke af, og har en holdbarhed på op til 24 timer. Dinair er brugt af mange professionelle makeup artister, fordi makeuppen er ekstra holdbar. For det bedste resultat anbefaler vi, at du lægger makeuppen på et rent ansigt. Brug helst en fugtighedscreme der ikke er oliebaseret, da makeuppen er lavet af vand, det kan forkorte holdbarheden, hvis du har en meget olieholdig fugtighedscreme indenunder. For det bedste resultat anbefaler vi, at bruge Dinair´s hudpleje produkter, der er designet til at komplimentere makeuppen.


Mix farverne
Bland farverne og lav dine egne ynglings farver. Det er nemt, du blander bare få dråber i din airbrush. Der er over 100 farver at vælge imellem, så mulighederne er uendelige når det drejer sig om at skabe farver. Du kan blande de forskellige foundation farver, hvilket gør det muligt at matche din hudfarve helt præcist.


Mere hjælp med makeuppen
Vi har en masse videoer der kan hjælpe dig, hvis du mangler inspiration eller bare er lidt usikker. 

Kan alle airbrushe deres makeup?

Ja det er ikke så svært! Der medfølger en meget omfattende DVD i alle startsættene, der viser dig trin for trin hvordan du kan lægge din makeup. Allerede efter få gange vil du uden problemer kunne lægge foundation og blush. Når du er blevet fortrolig med din airbrush, kan du gå videre og spraye øjenskygge, øjenbryn og liner.

 

Sprayer det ikke i håret og på tøjet?

- Nej. Airbrushen sprayer meget præcist og du vil ikke få det i håret eller ud på dit tøj, tværtimod vil du opleve at makeuppen ikke smitter af som ”almindelig” foundation gør på tøj og jakke.

Hvad er forskellen på almindelig makeup og Dinair airbrush makeup?

- Forskellen er enorm, du kan faktisk ikke sammenligne de to typer makeup! Ingen anden makeup bliver lagt så fint, detaljeret og jævnt. Airbrush makeup lægger sig oven på din hud, i modsætning til traditionel makeup hvor du smører den på huden og ind i dine porer. Dinair airbrush makeup sprøjter små mikroskopiske dråber af farve ud, og du kan  selv bestemme hvor dækkende din foundation skal være. Fra en let dækning til meget dækkende. Dinair makeup lader din hud ”ånde” og du behøver ikke at bruge pudder over makeuppen. Makeuppen tørrer med det samme på huden og er vandafvisende.

Skal jeg bruge pudder efter min foundation?

- Nej! Makeuppen er en blanding af foundation, concealer og pudder.

Hvor længe holder Dinair airbrush makeuppen?

- Makeuppen er meget holdbar, afhængig af din hudtype vil den vare minimum 12 timer.

Jeg ved ikke hvilken farve jeg er, kan i hjælpe?

- Ja! Vi har farvematch, så du kan finde den rigtige farve til netop din hud. Send os et billede HER af din hud uden makeup. Du vil modtage en mail med de farver der passer til dig.

Kan jeg dække mit modermærke?

- Airbrush makeup er fantastisk til at dække modermærker og svære hudproblemer. Det kan være du skal bruge Paramedic linjen, da den er mere dækkende og vandfast. Den kan dække alt fra tatoveringer til store modermærker. Det kan kræve lidt mere vejledning at dække disse ting, så hvis du ikke selv får det ønskede resultat, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig.

Jeg lider af akne/uren hud kan jeg bruge Airbrush makeup?

- Ja! Fordelen er at makeuppen lader din hud ånde gennem makeuppen samtidig med den er meget dækkende. Fordi makeuppen tørrer på din hud, vil du kunne dække røde knopper og lign uden at det forsvinder i løbet af få timer.

Jeg er allergisk kan jeg tåle det?

- Makeuppen er meget skånsom og indeholder ikke olier, parfume og parabener. Vi har mange kunder der er meget allergiske der ikke har problemer med at tåle makeuppen. Er du i tvivl om du kan tåle vores produkter, kan du få tilsendt en prøve ved at skrive til os på info@avezu.dk

Hvor meget makeup skal jeg bruge, og hvor længe holder en flaske?

- Det kommer an på hvor dækkende din foundation skal være. Har du en almindelig hud vil du typisk bruge omkring 4 dråber. Har du brug for en meget dækkende foundation skal du bruge omkring 8 – 10 dråber makeup. Til blush og øjenskygge er det nok med 1 – 2 dråber. De mindste makeup flasker indeholder ca 150 dråber makeup.

Hvilke farver kan jeg blande?

- Du kan blande alle farver i glamour linjen. Det samme gælder for Paramedic linjen. Du må ikke blande Paramedic og Glamour i airbrushen, da de har to forskellige sammensætninger.

Kan jeg bruge Paramedic og Glamour sammen?

- Ja! Du kan dække ar og lign med Paramedic og derefter sprøjte Glamour over, du må bare ikke blande Paramedic og Glamour i airbrushen.

Hvordan blander jeg farverne?

- Du hælder de ønskede dråber farve ned i din airbrush kop. Hold for enden af airbrushen og tryk tilbage på knappen, der vil blive skubbet luft tilbage som gør at farverne bliver blandet nede i koppen. Når du har nået den ønskede farve kan du spraye din nye farve på.


Hvad er farvematch?
- Farvematch sikre dig at du får de rigtige farver, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. Du skal bare sende os et godt billede af dit ansigt, så matcher vi dine farver, og sender dig en mail med resultatet.

Hvad bruger jeg Moist and Dewy til?

- Den kan du bruge til flere ting. Har du tendens til tør hud kan du sprøjte den over din makeup. Makeuppen er mat, men ændrer sig når du sprayer Moist and Dewy på til at få et mere dugfrisk look. Hvis du blander den med blush og læbe farverne, får du en smuk gloss.

Jeg har tør hud er airbrush makeup noget for mig? 

- Ja! Airbrush makeup er også flot til dig der lider af tør hud, sørg for at bruge en god fugtighedscreme under makeuppen, og afslut med Moist and Dewy over din foundation. Den tilfører glød og fugt til din hud.

Kan jeg bruge Dinair airbrush makeup hverdag?

- Ja! Du kan uden problemer bruge Dinair hverdag, du vil hurtigt opleve at din hud bliver pænere, da makeuppen lader huden ”ånde”.

Er dinair velegnet til alle hudtyper?

- Alle hudtyper kan bruge Dinair. Har du tendens til fedtet hud anbefaler vi dig at bruge hudpleje produkterne der er lavet til fedtet hud, blandt dem er der Shine – Free som er en lotion der skal puttes på under makeuppen. Liquid Powder er en let creme der matter med det samme, den er god at lægge under makeuppen og til at fjeren shine i løbet af dagen.

 

Sker der noget hvis jeg får airbrush makeup i øjet?

- Nej! Makeuppen er vandbaseret og svier ikke.

 

Min makeup holder ikke så længe som den burde?
- Prøv at bruge en vandbaseret fugtighedscreme eller en creme uden for meget olie i. Sørg for du sprøjter lidt ad gangen i stedet for at lægge et tungt lag. Jo flere fine lag du lægger, des længere vil din makeup holde.

Skal jeg rengøre airbrushen imellem alle farver?
- Nej! Det er kun hvis du går fra meget mørke farver til lyse, at du skal være opmærksom på at den mørke farve er renset ud.


Fordele ved Dinair Airbrush Makeup

I modsætning til ”almindelig makeup” hvor du smører foundation på din hud, sprayer airbrushen en let ”tåge” af makeup, der får huden til se naturlig ud. Det lægger sig fint og jævnt på huden og giver et fejlfrit resultat fyldt med glød.


Airbrush makeup er især velegnet til at dække rødme, pigmentpletter, urenheder og lignende uden du har den tunge følelse af makeup . Hemmeligheden bag det flotte resultat er, at din egen huds glød skinner igennem og giver illusionen af, at huden er perfekt. Du bestemmer selv, om du ønsker en let eller meget dækkende makeup.

I menuen til venstre kan du læse mere omkring Airbrush makeup.

Tåler et kig tæt på 

Der er en grund til airbrush makeup er de kendte og stjernernes foretrukne makeup. Du ser ikke makeuppen, kun det smukke resultat.

Smuk makeup på ingen tid med Airbrush makeup

Det er hurtigt og nemt at lægge en smuk og naturlig makeup. Det tager kun få minutter, og resultatet holder hele dagen. Makeuppen er vandafvisende, tørrer på få sekunder og smitter ikke af. Airbrushen sprayer så præcist, at du hverken får det i håret eller på tøjet.

Ingen bakterier og en masse produktspild

I modsætning til pensler og børster der indeholder bakterier, er airbrushen mere hygiejnisk. Du sprayer din makeup på og undgår derved at overføre en masse bakterier til din hud. Der er mange, der oplever en stor forskel på deres hud efter kort tids brug. Du rengører din airbrush med vand og den cleaner, der følger med i alle startsættene. Det er hurtigt, nemt og makeuppen fjerner du, som du plejer.


Har du brug for professionel hjælp til din Dinair makeup ?

Hvis du leder efter makeup, som er ideel til dækning af rødme, pigmentpletter, urenheder eller lignede, men som samtidig skal være behagelig at have på, så er Dinair airbrush makeup det perfekte valg.

Hvis du har behov for vejledning i hvilke produkter du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på Tlf: 75191891 eller  info@avezu.dk