Farvekort til Hair extensions

Farvekort til Hair extensions - Se Avezu store udvalg af hår extensions her

Farvekort til hair extensions - Find din rigtige farve med vores farvekort til hair extensions

Hår extensions fåes i et væld af flotte og naturlige farver. Hos avezu kan du få helfarvede extensions, ombre, dip dye og vores flotte hair extensions med reflekser som er redt i med kam for et mere naturligt udtryk.

Hos Avezu sælger vi Hair Extensions i alle de førende farver, og er altid åbne for eventuelle efterspørgsler. Har du en specifik forespørgsel eller ønsker du professionel råd og vejledning om farver, længder, strukturer og hair extensions metoder kan du træffe vores kyndige kundeservice medarbejdere pr telefon, mail eller på vores online chat her på siden.
 

 

Stort udvalg af hårfarver til dine hår extensions

Nedenfor kan du på vores farvekort se de farver vi fører i vores shop - Farverne kan fåes i Hot Fusion, Tape extensions, CLIPS On and Off, volume clips hår extensions, Ultrasonic , Cold fusion og trenser til flettemetoden og microrings extensions. 
Vi forsøger at vise alle farveprøver på vores farvekort så naturligt og retvisende som muligt, så du får de bedste betingelser for at bestille extensions hår som passer perfekt i farven.

Haar_extensions_stort_udvalg_af_farver_hos_avezu

Ønsker du hair extensions hårprøver du kan føle på fysisk, og holde op til dit eget hår, har Avezu udviklet en farvering med vores hair extensions farveudvalg i en praktisk foldbar taske som gør det let for dig at tage farveprøverne frem når der skal bestilles extensions hår.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@avezu.dk hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til farvevalg af dine nye extensions.