Ting du skal vide om varmebeskyttelse !

Ghd varmebeskyttende – Heat protect beskyttelse er vigtigt !

…. Mod varmeredskaber selvfølgelig ! 😉
Er varmebeskyttelse bare et salgstrick fra frisøren for at få solgt dig et ekstra produkt ? Læs med her på Avezu Bloggen hvad varmebeskyttelse egentlig betyder for dig og dit hår ?
Har du hår på hovedet ?

Bruger du glattejern, krøllejern og/eller føntørrer?

Kan du svare ja til disse to ting så har du brug for et varmebeskyttende produkt ! Så nemt er det !
Uanset om du bruger din føntørrer, glattejern eller et krøllejern hver dag eller kun 1 gang hvert halve år, så skal heatprotect være en del af din af hårprodukter.

Heatprotect produkter er en investering i dit hårs sundhed på sigt.

Bruger du et varmeredskab på dit hår uden varmebeskyttelse falder det selvfølgelig ikke af ved første strøg med dit glattejern, men skaden som fx glattejernet lavet på dit hår er permanent og disse skader kan der ikke rettes op på igen, uanset hvor mange lækre produkter du kommer i dit hår efterfølgende. Brug af varme i håret kan derfor være lidt af en usynlig fjende, netop fordi at skaderne opstår gradvist og som regl først viser sig fuldstændig når håret har tage alt for meget synlig skade.

Bruger du diverse stylingjern i dit hår uden varmebeskyttelse kan dit hår blive mat, glansløst, knække, spalte, og simpelthen miste sin elasticitet og gøre håret meget porøst.

For at undgå dette anbefaler vi hos Avezu altid at du bruger varmebeskyttende produkter i dit hår inden det kommer i nærheden af varme.

Vores klare favorit er klar Heatprotect spray fra ghd.

Dette produkt er let at fordele og sprayes ultra fint på i et meget tyndt lag som bliver fordelt perfekt. Heatprotecten trækker hurtigt ind i håret og efterlader håret mere glansfuldt og med en beskyttende hinde af usynlig varmebeskyttelse.

Vil du mærke hvor stor en forskel et varmebeskyttende produkt virkelig kan gøre for dit hår  ?

Så lav denne test derhjemme:

Spray heatprotect på den ene hånds overflade og lad den anden forblive uden produkt.
Tænd så føntørren på den varme og den blæsefunktion du plejer og lav forsøget med ca samme afstand som den du plejer at have fra føntørren til håret.
 Start med at føne på den hånd uden produt – du vil hurtigt kunne mærke hvor kort tid du egentlig kan holde ud at blæse på hånden, det vil hurtigt brænde og håndoverfladen vil blive rød.
Prøv nu samme forsøg på den modsatte hånd med heatprotect. Du vil nu kunne mærke hvordan varmen ikke er så gennemtrængende og du vil kunne holde fønen meget længere end på den anden hånd uden beskyttelsen. Forstil dig så hvor ofte du udsætter dit hår for varme enten med din føntørrer, glattejern eller dit krøllejern.

Uanset hvor god en styler, krølle jern eller føn du har så er det ALTID nødvendigt med varmebeskyttelse ! 

Så beskyt dit hår i tide og glat, krøl eller tør det med god samvittighed  ! 


Du finder ghd’s prisvindende heatprotect spray lige her:


Denne spray kan bruges både i vådt og tørt hår og i dagene derpå hvor du ikke vasker håret men bare har brug for at køre et glattejern eller et krøllejern igennem det – produktet er meget drøjt på grund af den fine forstøvning som pumpen giver og derfor vil din nye heatprotect spray holde længere end mange andre produkter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger