Bliv diplom uddannet i Hair extensions hos Avezu

Uddannelse og kursus i Hair extensions – Avezu tilbyder extensions kursus i hele Danmark


Drømmer du om at blive selvstændig extensionist? eller bare have et bijob ? 

Så har du muligheden for at tage kursus her hos AVEZU og få diplom på det. Hos Avezu tilbyder vi eksklusive kurser i alle metoder inden for hair extensions.
Har du erfaring med påsætning men ønsker at udvide dine metoder, eller er du helt ny i faget og ønsker at starte op fra bunden, så har vi den ekspertise du skal bruge for at komme godt i gang og for at kunne yde en eksceptionel service overfor dine kunder.


Kom på extensions kursus hos Avezu

Så hvis du har et ønske om at blive en dygtig extensionist, så kan du trygt tage dit kursus hos Avezu. 


Går du med en drøm om at blive professionel extensionist eller extensions påsætter?

Så er du kommet det helt rigtige sted. Vi tilbyder kurser med diplom i alt fra hot fusion extensions (nail hair), cold fusion extensions (stick hair), flettemetoden, tape on hair extensions, og til easy weft.
En professionel påsætning er alfa omega for kundetilfredsheden, og er essentielt for at skåne kundens kundens eget hår mest muligt.
Er du i tvivl om hvilke metoder inden for hår extensions du vil tilbyde dine kunder, er du altid velkommen til at tage fat i os til en uforpligtende snak om de forskellige påsætningsmetoder, og hvad fordelene er ved netop dem.


Vi tilbyder Hair extensions kursus rundt i det meste af Danmark – Kontakt os for henvisning til et kursus nær dig.

Med en diplom uddannelse fra et af Skandinaviens førende firmaer inden for hår extensions står du stærkt, og er klædt på til at kunne imødekomme kundens ypperste behov og forventninger.


Kontakt informationer
Avezu
Vestre Landevej 179
6800 Varde

Tlf: 75191891
Mail: Info@avezu.dk
Facebook: Avezu Danmark
Instagram: Avezu_Danmark