Video – Se hvordan du påsætter hår extensions og andre gode fif!

Påsætning af extensions – Sådan påsætter du extensions

Lær selv at påsætte extensions

Vil du gerne lære at påsætte hair extensions, så er du kommet til det rette sted. Vi har lavet en video præsentation af de forskellige påsætningsmåder, så du kan se hvordan man opdeler håret og laver en korrekt påsætning af extensions 
Disse extensions teknikker er noget man skal øve sig på, før det bliver perfekt. Håber dette kan hjælpe dig igang, men det er vigtigt at huske at det kræver øvelse.
Se vores store udvalg af de forskellige extensions påsætningsmetoder der er på markedet her.

De kendte og populære IG bloggere er vilde med Avezu

Få professionelle salon resultater derhjemme med ghd hairdryer føntørrer

Kig med her hvordan ghd Air Hairdryer kan forvandle dit look ! Den nye power føn fra ghd giver dig en eksklusiv salon oplevelse derhjemme, og sikrer dig fantastiske og langvarige resultater.  Brug ghd Air sammen med en naturhårs rundbørste for optimalt resultat – børsten og føn til sammen vil give dig et ultra blankt resultat og sikre at alle de små længder i håret bliver lagt ned så helheden af dit finish bliver meget mere smooth. Med ghd Air er der forskellige varme og blæse indstillinger som sikrer at du har den nødvendige regulering ligemeget hvilket look du vil lave. Når du først har prøvet ghd Air vil du ikke tilbage til de almindelige føntørrer på markedet. Husk altid at beskytte dit hår med heatprotect eller anden varmebeskyttende spray så dit hår bevarer sin styrke og vitalitet selvom det påvirkes af varmen fra føntørringen. Det vil desuden også give dig et sundere og mere glansfuldt hår på sigt.

Hårextensions der er lette at skjule og behagelige at have på – vælg Avezu’s tape on and off hårextensions

Se i videoen her hvordan du påsætter og aftager Tape Extensions . Tape on hair er let at påsætte og ligeledes let af aftale med Avezu’s specielt fremstillede remover til tape extensions og hot fusion. En påsætning med tape on hair er nem at skjule, selv i et tyndt eller fint hår. Tapen placeret helt ind til hovedbunden og ligger fladt. To baner med tape håret placeres oven på hinanden med en lille bane af dit eget hår imellem. Tape extensions er også kendt som sandwich metoden, netop fordi dit eget hår ligger imellem to baner hair extensions. Det er vigtigt at du er meget på påpasselig med hår pleje i hovedbunden hvor dit tape extensions sidder. En fed hårkur eller serum ville hvis du er uheldig kunne opløse limen, og ville medføre at hårbanerne glider lige så stille ud eller fra hinanden. Hos Avezu har vi markedets stærkeste tape inden for tape on hair.

Trense hår påsat på tynde flettekanter – Flette metoden kan du få hos Avezu

Find alt den information du skal bruge omkring påsætning af flettemetoden lige her. Avezu fører et stort udvalg af alt hvad du skal bruge til at kunne starte op med flette metoden. Trense hår syes på vævekanter der er flettet langs hovedbunden. Ved flette metoden er der ikke brugt nogen former for kemi, kun rent håndværk. Med flettemetoden har du mulighed for at få meget volumen og trensehår er let at skjule selv i et tyndt hår. Du har mulighed for at få forskellige længder, farver, og spil i håret samtidig med at det er let at sætte op og style.  Hos Avezu forhandler vi udelukkende 100% ægte remy hair. Alt vores hår kan derfor krølles, glattes, vaskes, og styles, præcis som dit eget. Husk dog at extensions hår har brug for ekstra pleje, da det – modsat dit eget – ikke får nærring far hårrødderne. 
Sørg for at bruge gode nærende produkter i dine hair extensions og følge udover det vores pleje anvisning som du finder på vores blog. 

Ultrasonic Cold Fusion

Her kan du se hvordan Ultra Sonic metoden påsættes. Modsat andre metoder med varme eller kemikalier, så påsættes Ultra Cold Fusion med Avezu’s specielle Ultrasonic Cold Fusion maskine der blødgører keratinen med infrarøde stråler så disse kan sættes sammen med dit eget hår. Ligesom Nail hair og Stick hair, så er Ultrasonic metoden også en “tot-metode” hvor du har stor fleksibilitet og frihed med påsætningen. Det er let at sætte håret op og ultra cold hår extensions falder meget naturligt ind i dit eget hår. Ved aftagning af ultrasonic skal der gøres brug af Avezu’s special udviklede remover for skånsomt og hurtigt at fjerne dine hair extensions. Du kan finde ultra cold extensions i et stort udvalg af farver så de kan passes perfekt ind i dit eget hår. For råd og vejledning med alt lige fra påsætningen til farvevalg er du altid velkommen til at kontakte Avezu’s kundeservice, som står klar til at yde en professionel hjælp. 

Hot fusion extensions

Se vores video om hvordan du påsætter vores nail hair, også kaldet hot fusion, extensions.
I videoen kan du se præcist hvordan du skal gøre for at du får dine påsætninger til at holde længst muligt. Alle produkterne til hot fusion hår extensions finder du på vores hjemmeside. Hos Avezu er keratinen påsat vores nail hair ved købet , så du let og enkelt kan smelte keratinen sammen med dit eget hår via connectoren. Keratinen på vores hot fusion extensions er af høj kvalitet så du er sikret optimal holdbarhed og skånsom behandling af dit eget naturlige hår. Når hot fusion skal aftages skal du bruge Avezu’s remover til hot fusion og tape hår, som er specielt frenmstillet til at kunne opløse keratinen på den mest skånsomme måde. Removeren og andre redskaber til påsætning af nail hair finder du online på vores webshop. Husk at vi altid sidder klar ved telefonen til at guide dig til alt fra påsætning af dine hair extensions til farvevalg.

Hairextensions med hårtrenser og micro ringe, også kaldet Ezy weft metoden

Er du i tvivl om om Ezy weft metoden kunne være noget for dig ? Så se med i Avezu’s video omkring Easy Weft påsætning. Easy weft metoden er hår trenser som sættes fast med micro rings langs trense kanten. 
Påsætningen minder meget om flettemetoden bortset fra at micro ringene holder flettekanten og ikke en vævekant som i flette metoden. Hos Avezu kan du få trense hår til Ezy weft metoden i mange forskellige farver og vi forhandler alt værktøj til påsætning. For at påsætte Easy weft metoden skal du bruge en loop eller nål til at trække dit eget hår igennem micro ringsene med, samt en tang til at lukke ringene med. 
Dine microrings extensions skal rykkes op ca hver 8 uge alt efter hvor hurtigt dit eget hår vokser. 
Husk at læs om tips og tricks til plejevejledningen omkring dine nye hår extensions, på vores spændende  Avezu Blog.

ghd creative curl wand fra ghd’s curve collection får du de perfekte krøller

Ønsker du rå beachwaves ? Så se med i vores ghd video omkring laid back luxe looket, hvor du med ghd creative curl wand fra ghd’s curve collection kan style dig til et lækkert fyldigt hår med kun 3 produkter. Alt hvad du skal bruge for at få looket i videoen er: Ghd creative curl wand, Ghd curl hold og en spidskam. Alle produkterne fåes naturligvis på Avezu’s webshop. Med Ghd’s nye kollektion af krøllejern får du unikke looks der kan styles på et utal af måder ! Alt lige fra de klassiske bløde runde krøller til et mere råt look med tilfældige beach waves.
Ghd curlhold er et varmebeskyttende produkt der beskytter dit hår mod varmen fra krøllejernet samtidig med at det går ind og holder på krøllernes form imens de formes af krøllejernet, på den måde får man et langt mere holdbart hold til det krøllede hår end hvis man til sammenligning bare sprayede hårlak på det færdige resultat. Get the look ! – besøg vores webshop og find alle produkterne til skarpe priser, online. 

ghd curve classic curl tong giver dig et flot hollywood look

Se med her i videoen hvordan du får de smukkeste krøller med ghd curve classic curl tongAlt du skal bruge er Clssic curl tong fra ghd’s nye curve collection, en ghd curl hold spray, og en bredtandet kam, samt en spidskam.  Ghd’s curve collection er specielt udviklet til at skabe krøller i alle slags hår, som holder hele dagen – og natten ! Når man styler håret med varme redskaber er det vigtigt at håret ikke tager skade, alle ghd’s elartikler er udviklet ud fra konceptet om at håret max udsættes for en varme på 185 grader. 185 grader er den mest optimale styling temperatur for at omforme håret på – lige meget om det skal glattes eller krølles. Så hverken mere eller mindre varme end 185 grader skal der til for at få det helt perfekte resultat samtidig med at du ikke går på kompromis med dit hårs sunhed. 
– Når der arbejdes med varmeredskaber i håret skal du altid huske at bruge heat protect – eller ghd’s andre styling produkter hvor heatprotect er med i, fx curl hold, root lift, volume foam, straigh and smooth spray, eller straight and tame cream.

Behagelig og skånsom påsætning med micro rings extensions

Her kan du se præcist hvordan micro rings extensions, også kaldet Cold Fusion hår extensions bliver påsat. En lille tot af dit eget hår trækkes med en loop forsigtigt igennen micro ringen sammen med Avezus ét grams cold fusion totter, derefter klemmes der om microringen med en tang så håret fastholdes. Microrings extensions bliver påsat uden brug af kemikalier og når du skal have håret af igen klemmes der blot om micro ringen og dit eget hår vil nu være uden extensions. Hos Avezu har vi micro rings både med og uden silicone, det er smag og behag hvad man helst vil påsætte sine cold fusion hår extensions med, men de fleste vælger vores micro ringe med en lille tynd silicone kant. Silisone kanten går ind og beskytter dit eget hår mod metallen når micro ringen fastklemmes om håret. derved undgår du skader på dit eget hår. Har du andre spørgsmål i forbindelse med påsætning af Azezu cold fusion hair extensions er du altid velkommen til at kontakte os.

Volume clips on hair, one piece giver dig langt og fyldigt hår på kun få sekunder ! 

Langt og fyldigt hår på få sekunder?
Med Avezu’s nye Volume clips on hair piece kan du på få sekunder tilføje dit hår både længde og fylde med få enkle steps. 
Se med i videoen hvor let og enkelt det er at clipse vores one piece hair extensions i så det falder naturligt ind i dit eget hår.
Avezu’s volume clips on hair har vi i et væld af farver som sikrer at vi næsten altid kan ramme din naturlige hårfarve.
Med denne Volume clips in hairpiece får du hele 128 gram hår fordelt på kun én bane. Dette gør det let og enkelt for dig både at påsætte dine hår extensions og langt mere behageligt for dig at have dine hair extensions i. 
Denne ene bane svarer til ca 12 baner af almindelige clips on hår extensions, så du får meget mere frihed ved at vælge vores Avezu Volume.

Avezu’s nye Touperings og friseringsbørste er et husthave til hårtyper

Færre knækkede hår, en holdbar toupering, et glansfuldt finish.
Se med i videoen her hvordan du bruger Avezu’s nye touperings- og friseringsbørste. 
Giv dit hår lækker fylde med Avezu’s nye dressing brush med naturhår. Naturhårene er med til at skåne dit eget hår samtidig med at det gøre håret mere glansfuldt og sundt at se på. 
Den øgede glans opstår når børstens eksklusive naturhår suger håret naturlige olie fra din hovedbund og for deler det i længder og spidser. I vores Avezu “how-to” video af denne fantastiske børste kan du se teknikkerne for hvordan du kan lave en flot frisering med Avezu’s dressing brush.