Yuaia haircare Gummi Hair vitamins 60 stk - Hår vitaminer

249,00 DKK

På lager

Yuaia haircare Gummi Hair vitamins 60 stk - Hår vitaminer

Yuaia Gummi Hair Vitamins er et fantastisk kosttilskud der indeholder både A-, C-, D,- E, og B6 vitaminer, samt jod, zink, choline, inositol, pantothensyre, og B12 vitamin. Nogle af fordelene er at zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår, samt A-vitamin der spiller en rolle i cellespecialiseringsprocessen. De bløde hjerter er utroligt velsmagende, da det er naturlig jordbærsmag der er mest fremtrædende. Yummi vingummierne er et unisex produkt, og kan benyttes til alle hårtyper. Med disse lækre vingummier, får du vitaminer på en helt særlig måde, hvilket passer perfekt til dig der ikke bryder dig om at sluge piller eller lignende.Yuaia Gummi Hair Vitamins er et fantastisk kosttilskud der indeholder både A-, C-, D,- E, og B6 vitaminer, samt jod, zink, choline, inositol, pantothensyre, og B12 vitamin. Nogle af fordelene er at zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår, samt A-vitamin der spiller en rolle i cellespecialiseringsprocessen. De bløde hjerter er utroligt velsmagende, da det er naturlig jordbærsmag der er mest fremtrædende. Yuaia vingummierne er et unisex produkt, og kan benyttes til alle hårtyper. Med disse lækre vingummier, får du vitaminer på en helt særlig måde, hvilket passer perfekt til dig der ikke bryder dig om at sluge piller eller lignende.


Fordele ved Yuaia gummi hårvitaminer
 

• Kosttilskud til håret
• Vingummier • Indeholder A-, C-, D,- E, og B6 vitaminer, samt jod, zink, choline, inositol, pantothensyre, og B12 vitamin
• Vegansk • Sukkerfri
• Velegnet til alle hårtyper
• Indeholder 60 stk.

Daglig dosis:
• Voksne anbefales at tage to Yuaia gummi vitaminer om dagen som et kosttilskud i forbindelse med et måltid og et glas vand
• Vi anbefaler, at man tager begge 2 på samme tid, da man så er sikker på man ikke glemmer dem
• Tyg dem godt, inden du sluger dem
• Dåsen indeholder 60 vingummier. Dette svarer til en måneds forbrug

Ingredienser:
Sødemiddel (Isomalt, Maltitol), bindemiddel (pektin), surhedsregulerende middel (citronsyre, natriumcitrat), L-ascorbinsyre, DL-alpha-tocopherylacetat, calcium-D-pantothenat, D-biotin, zinkcitrat, pyridoxinhydrochlorid, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumjodid, cholin, inositol, cyanocobalamin, vitamin D2, naturlig aroma (jordbærsmag (fragaria)), overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, carnauba), farve (lilla gulerod koncentrat)

OBS:
Opbevares tørt, i stuetemperatur, uden for sollys og utilgængeligt for børn. Bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Det præcise indhold af ingredienser kan du se på vare deklarationen der ligger som et billede under produktet.

Brand: Yummi gummi
Varenummer: 0710535865332
Christine
Jeg køber altid mine vingummi vitaminer her. De er billige og smager godt. Og mit hår er blevet en del længere og knækker ikke sådan mere.
Bente
Kan helt klart anbefales. Allerede efter en mdr kunne jeg mærke en masse nye hår vokse op i min hovedbund. Og at de er så billigere gør det jo kun bedre <3
Susan
Jeg er helt forelsket. Det er de bedste vingummi vitaminer jeg har prøvet. Mit hår har aldrig været så langt før, og det knækker ikke så nemt. Så jeg kan gå længere imellem klipningerne.

* Råd og vejledning på tlf. 75191891

* Hurtig levering: 1-2 arbejdsdage

* 21 dages returret på vare efter modtagelse

* Hair extensions i høj kvalitet hos Avezu.