Den perfekte morsdags gave

Mors-dag er lige om hjørnet – stort udvalg af ghd styling produkter

Den perfekte morsdags gave. Denne dag skal din mor forkæles lidt mere end på årets 364 øvrige dage – og hvilken måde er bedre end at købe en flot gave som hun rent faktisk får brugt ?

Mors-dag handler ofte om blomster og chokolade, men hvis du vil vælge en gave der holder lidt længere end blomsterne i vasen og chokoladen på bordet, så har vi hos Avezu her nogen ideer til dig !


Lige nu har vi et super skarpt tilbud på et lækkert giftset fra ghd som indeholder både en heatprotect spray og en paddlebrush.

En var mebeskyttende spray som heatprotect er skal bruges i håret inden du arbejder med varmeredskaber for at beskytte håret mod den hårde varme.
Ghd’s heatprotect er en letvægts spray som ikke tynger håret men i stedet tilfører glans og varmebeskyttelse.
Med i sættet for du også ghd’s fantastiske paddlebrush – en børste som kan rede selv det mest tykke hår helt i bund, og udfiltrer håret skånsomt. Desuden er børsten antistatisk så du undgår elektrisk hår


Hårpleje gavesæt
– Den perfekte morsdags gave

Er din mor ikke til heatprotect og glattebørste, så har vi i stedet også et gavesæt med shampoo og balsam !
Vores fantastiske hårplejeserie er netop nu på tilbud i et flot sæt hvor du får både shampoo, balsam, hår olie og en dybdevirkende kur med – og så endda til halv pris !


Du finder den flotte hårplejeserie lige her

Oprettet i Populære Af Pernille Avezu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger